• Domů
  • Blog
  • Máte problém obsadit inzerovanou pozici?

Máte problém obsadit inzerovanou pozici?

30. 05. 2023 Tomas Drazny

10.000,-, 50.000,- nebo třeba 300.000,-? Máte spočítáno kolik peněz a času Vás stojí obsadit manažerskou pozici? Udělejte si jednoduchou rovnici. K Vašemu času připočítejte cenu za inzerci na náborových platformách, odměnu headhuntera a pokud se to nepodaří hned, tak čas, který proteče a Vy nikoho nemáte to všechno vynásobí třeba dvěma. Existuje ale i jednodušší a rychlejší cesta k úspěchu. A celé Vás to může stát třeba jen 1.990,-.

Komunita 17.500 manažerů

Znáte místo, kde si můžete podle odvětví, lokality, vzdělání, zkušeností s vedením týmů nebo třeba očekávané výši příjmu filtrovat manažery a manažerky s relevantními zkušenostmi? U nás najdete přes 17.500 takových kandidátů a kandidátek, kteří aktivně hledají práci, ale také také confidential manažery*ky, kteří práci mají, ale jsou otevřeni novým příležitostem. Diskrétní kandidáti díky našim emailingovým kampaním uvidí každou Vaši nabídku. Vhodné kandidáty si pak můžete třídit, označit a zpětně se k nim na poradě vrátit před tím, než je oslovíte.


S naším Subscription máte do databáze neomezený přístup a vidíte všechny aktivní uchazeče.

Tajný zaměstnavatel

Potřebujete inzerovat pozici, ale chcete jako firma zůstat utajeni? Nechcete, aby konkurence věděla o Vašich interních změnách nebo potřebujete hladce přeobsadit pozici, na které je manažer, který o změnách zatím neví? Bez namířených reflektorů okolí u nás můžete nabídnout pozici bez zveřejnění názvu firmy nebo uvedení platu.

Dostaneme Vaši nabídku do světa

Máte skvělou pozici, ale nikdo na ní nereaguje? Možná je to proto, že ji nikdo nevidí. Marketing je už dnes v HR silný nástroj a my s ním umíme pracovat. Díky našemu manažerskému průzkumu EXESS víme, kde kandidáti hledají práci. A umíme tak lépe zacílit naše reklamy a dostat je přesně tam, kam potřebujete - k Vašemu novému manažerovi. Se Subscription od nás navíc získáte marketingovou podporu Vaší pozice na sociálních sítích a PPC kampaně. Zároveň zajistíme mailingové kampaně Vašich inzerovaných pozic, které se tak dostanou i k diskrétním kandidátům v databázi.


Víte, jak napsat pracovní nabídku, aby zaujala? Přečtěte si článek s našimi tipy nebo vyzkoušejte naši službu Copywriting.

Lepší než LinkedIn

Už od roku 2017 budujeme komunitu manažerů a manažerek. Naše databáze je aktuální a na jednom místě můžete rychle díky filtrům získat kontakty na ty správné lidi. Konkurenční pracovní portály takovou databázi neposkytují a přicházíte tak o možnost aktivního prohledávání databáze pomocí relevantních filtrů. Jiné platformy jako je LinkedIn mají zase nevýhodu časovou. Častokrát po hodinovém pátrání a obepisování zjistíte, že velká většina na zprávy nereaguje a to z důvodu, že změnu pozice nezvažují. U nás máte jistotu, že kandidáty nabídky zajímají.

Relevantní studnice informací

Jaké jsou Vaše požadavky na manažerskou pracovní pozici? Záleží na finančním očekávání, zkušenosti kandidáta z vašeho odvětví nebo na schopnosti vést velký tým? Po vložení popisu pozice si můžete nastavit 8 klíčových kritérií a náš systém Vám každého reagujícího kandidáta ohodnotí procenty podle toho, jak jim odpovídá. Zároveň kromě zprávy od kandidáta a životopisu/LinkedInu si můžete přečíst i odpovědi na jakékoliv Vaše tři otázky, které k inzerci můžete připojit. Tak si ujasníte, zda je kandidát vhodný ještě před prvním kolem pohovoru. Takový automatický předvýběr Vám ušetří spoustu času a peněz.

Znovu první a zadarmo

I když si manažeři mohou aktivně listovat ve zveřejněných pozicích, vždycky se svádí pomyslný boj o první pozice na stránce. Nedejbože když jste až na desáté straně job boardu, tam by se podle známého vtipu dala schovat i mrtvola. U nás můžete každý měsíc pozici obnovit a zobrazí se zase jako první v seznamu a můžete čekat příliv nových zájemců.

Chci přístup k databázi manažerů
Výpis článků

Proč hledat práci na ExecutiveJob.cz?

  • Získáte u nás možnost reagovat na seniorní manažerské pracovní příležitosti
  • Registrace je u nás zdarma a zabere Vám maximálně 3 minuty
  • Můžete využít neviditelného režimu, nikdo se nedozví, že hledáte novou kariérní výzvu
  • Získáte 10% slevu na všechny naše služby, například na vytvoření profesionálního CV nebo LinkedInu. 
  • Budete na očích - spolupracujeme s 15 top headhuntery v ČR
  • Změníme Vaše hledání nové kariérní výzvy v zážitek

Získejte mzdový průzkum trhu

Zapojte Vaši firmu do průzkumu odměňování Pay-Fair a získejte zdarma grading a kategorizace všech rolí ve firmě.

Pokud se přihlásíte mezi prvními 50, můžete využít 50% slevu na podrobná data o mzdách, bonusech a benefitech.