• Domů
  • Blog
  • Jste manažer/ka a hledáte práci? Jste u nás správně

Jste manažer/ka a hledáte práci? Jste u nás správně

05. 05. 2019 Tým Executivejob.cz

“Představte si pracovní portál, kde si novou kariérní výzvu hledáte jen mezi seniorními manažerskými nabídkami s platem od 60 000 Kč měsíčně a nemusíte se probírat nerelevantními inzeráty. Neplatíte nic za členství a vše je zcela zdarma. To je Executivejob.cz,” říká Tomáš Drážný, zakladatel pracovního portálu pro seniorní manažery, jediného specializovaného v ČR..

  • Říkáte nový Executivejob.cz. V čem je rozdíl mezi tím starým?

Abyste mohli reagovat na nabízené manažerské pozice, stačí Vám už jen úplná registrace, která je zdarma a zabere maximálně tři minuty. Registraci jsme mnohem více propracovali a zároveň zjednodušili. Pracujeme nově s unikátním systémem klíčových kritérií, nabízíme manažerům nové služby, které je mohou zdokonalit a také jsme Executivejob.cz oblékli do zcela nového hávu.

  • Pojďme to tedy vzít postupně a začněme registrací. Existují nějaké její podmínky?

I když jsme mnoho věcí změnili, naše vize zůstává pořád stejná. Proto dbáme na to, abychom v databázi manažerů měli pouze seniorní manažery s potřebnými zkušenostmi. Jsme pracovní portál s manažerskými příležitostmi s příjmem od 60 000 Kč, nebo požadavkem minimálně 5leté zkušenosti ve vedení týmu. Pokud díky svým zkušenostem splňujete naše podmínky, jste u nás srdečně vítáni.

  • Pro reakci na nabízené manažerské pracovní nabídky tedy nemusím platit?

Je to tak. Pro manažery, respektive pro možnost reagovat na pracovní pozice, je registrace zdarma.

  • Zmínil jste unikátní systém klíčových kritérií.

Ano, a věřte, že nám dal nejvíce zabrat :). Klíčová kritéria jsou protkaná celým Executivejob.cz. Zadává je jak zadavatel inzerce, tak manažer hledající si novou kariérní výzvu. Vzájemně se pak z obou stran potkávají. Jednoduše si během registrace vyplníte Vaše klíčová kritéria a náš jedinečný systém Vás na jejich základě upozorní, pokud při reakci na inzerovanou pozici některý z požadavků zadavatele nesplňujete. Dostanete od nás tedy indicii, v čem je potřeba společnost více přesvědčit, aby se pro Vár rozhodla pro další výběrové řízení. Na pozici můžete totiž reagovat, i když některé z klíčových kritérií nesplňujete. Dostanete možnost zaslat zadavateli inzerované pozice zprávu, proč jste i přes nesplnění konkrétního požadavku ideálním kandidátem na inzerovanou pozici.

  • Často lidé ve vyšším managementu nechtějí, aby okolí vědělo, že se porozhlíží po nové práci.

Toho jsme si vědomi a samozřejmě s tím pracujeme. Stačí, aby si manažer při registraci, nebo kdykoliv poté ve svém účtu, vybral neviditelný režim. V tom případě nebude dohledatelný v naší databázi manažerů. Jeho profil se zobrazí jen zadavatelům pracovních příležitostí, na které budete reagovat. Neviditelný režim můžete kdykoli aktivovat i deaktivovat.

  • Uvedl jste databázi manažerů. Po registraci se stávám automaticky její součástí?

Ano. Pokud si tedy zvolíte viditelný režim, jak jsem uvedl před chvílí. Databáze manažerů je součástí Executivejob.cz a firmy si v ní často vyhledávají top zaměstnance, kteří jsou u nás opravdu na očích. Spolupracujeme například s top 15 headhuntery v ČR. Je důležité si uvědomit, že od začátku nejsme ani headhunter, ani personální agentura. Jsme inzertní portál seniorních manažerských pozic, kterou si k nám zadávají jednotlivé společnosti, headhunteři či personální agentury. Je pak jen na výběru manažera, na kterou příležitost bude po registraci reagovat.

  • Pojďme se tedy na chvíli vrátit úplně na začátek. Kde vznikla myšlenka pro Executivejob.cz?

Bylo to v roce 2016. Jako headhunter jsem tehdy klientům nabízel službu, která mi však nepřipadala úplně komplexní. Když hledáte kandidáty na pozice, máte několik zdrojů. Sociální sítě, sledujete webové stránky firem, výroční zprávy, odborné asociace, prostě cokoliv, kde můžete najít zkušené manažery. To se však bavíme o lidech, kteří už někde pracují. Mimo to samozřejmě sledujete kandidáty, kteří jsou zrovna na trhu práce. Což je nejjednodušší kanál, jak manažery najít. Vyvěsit inzerát a značně si tak urychlíte příjem zájemců, kteří zapadají do hledaného portfolia. A právě tady mi ve zmíněné komplexnosti jeden zdroj chyběl. Místo specializující se jen na seniorní manažery. A v ten moment mi v hlavně vznikl Executivejob.cz.

  • První myšlenkou tedy byl inzertní portál pro seniorní příležitosti?

Nejen to. Chceme postupně vytvářet svět manažerů se zajímavými službami, informacemi i zmíněnými pracovními příležitostmi. Místo, kde se budou pohybovat jak neaktivní manažeři na trhu, tedy ti, co sice zaměstnání mají, ale chtějí mít o trhu práce přehled, ale samozřejmě i ti, kteří si práci hledají. Občas panuje špatný úzus, že schopní lidé bez práce nejsou. Na trhu však existují však velice kvalitní uchazeči, kteří prostě jen měli smůlu. Odnesli uzavření české pobočky zahraniční firmy nebo například fúzi dvou společností. A my nyní nabízíme místo, kde se mohou všichni potkat, procházet jen top seniorní pracovní nabídky, najít novou kariérní výzvu a zdokonalovat se. Jednoduše řečeno, jste manažer a hledáte si práci? To jste u nás správně.

Pracovní příležitosti
Výpis článků

Proč hledat práci na ExecutiveJob.cz?

  • Získáte u nás možnost reagovat na seniorní manažerské pracovní příležitosti
  • Registrace je u nás zdarma a zabere Vám maximálně 3 minuty
  • Můžete využít neviditelného režimu, nikdo se nedozví, že hledáte novou kariérní výzvu
  • Získáte 10% slevu na všechny naše služby, například na vytvoření profesionálního CV nebo LinkedInu. 
  • Budete na očích - spolupracujeme s 15 top headhuntery v ČR
  • Změníme Vaše hledání nové kariérní výzvy v zážitek

Získejte mzdový průzkum trhu

Zapojte Vaši firmu do průzkumu odměňování Pay-Fair a získejte zdarma grading a kategorizace všech rolí ve firmě.

Pokud se přihlásíte mezi prvními 50, můžete využít 50% slevu na podrobná data o mzdách, bonusech a benefitech.