O nás

Proč manažeři*ky, HR firem a headhunteři volí ExecutiveJob?

Už od roku 2017 budujeme platformu Executivejob.cz, která pomáhá seniorním manažerům a manažerkám rozvíjet sebe i svou kariéru a společnostem a headhunterům nacházet ty nejvhodnější kandidáty. Za tu dobu kolem nás vyrostla komunita více než 18.000 manažerů a manažerek a získali jsme důvěru přes 1.200 společností, které skrze náš job board úspěšně inzerují a obsazují top pozice. Snažíme se trochu disruptovat odvětví náboru manažerských pozic a přinášet do něj světlo inovace a čerstvý vzduch novými nápady a technologickým pokrokem. 

Jsme tu, abychom vytvořili jednoduchou cestu k úspěchu během náročného období hledání práce. Kromě desítek pracovních manažerských nabídek nabízíme také podporu ve formě našich služeb - kariérní poradenství nebo konzultace CV a LinkedIn profilu.

V čem jsme unikátní? 

  • Pro HR oddělení firem a headhuntery vytváříme nástroj, platformu, kde mohou zdarma vyvěšovat pozice a s bezkonkurenčně nejnižší investicí obsadit manažerskou pozici. 
  • Jsme také jediná přístupná a aktuální databáze více 18.000 ověřených manažerů
  • ExecutiveJob je efektivní nástroj pro nábor na top pozice, kde se Vám nestane, že jste zahlceni nerelevatími kandidáty. Jak to přesně funguje? Podívejme se na to krok za krokem.

Co je pro nás důležité? 

  • Zakládáme si na kvalitním zákaznickém zážitku a otevřené komunikaci
  • Sledujeme zahraniční trendy a inovace
  • Sbíráme přes 12 let zkušenosti v oblasti headhuntingu a zpětnou vazbu od HR, headhunterů i manažerů a stále uzpůsobujeme nástroj pro efektivnější hledání práce i manažerských kandidátů. 

Chcete se zapojit do naší komunity? Sledujte náš LinkedIn, Facebook, Instagram a  odebírejte Newsletter ze světa manažerů.


"Vytvořili jsme něco, co nám na trhu dlouho chybělo, kvalitativní pracovní portál, který bude přehledný pro HR, ušetří čas i peníze a nejlépe i nástroj, kam se budou při hledání dalších manažerů a manažerek vracet. Zároveň paralelně budujeme komunitu a snažíme se předávat know-how a tipy na hledání práce a nábor."
Tomáš Drážný, Founder ExecutiveJob.cz

Potřebujete pomoc s registrací nebo s vyvěšením inzerce? Kontaktujte Honzu, nebo se na nás obraťte na chatu.

Jan Resl

Customer experience

Chcete si promluvit se zakladatelem a CXO Executivejob.cz? Kontaktujte Tomáše.

Tomáš Drážný

Founder

Získejte mzdový průzkum trhu

Zapojte Vaši firmu do průzkumu odměňování Pay-Fair a získejte zdarma grading a kategorizace všech rolí ve firmě.

Pokud se přihlásíte mezi prvními 50, můžete využít 50% slevu na podrobná data o mzdách, bonusech a benefitech.